ad

Wednesday, January 12, 2011


Labels: ,

Premium Akaun : Tambah Had Limit Akaun Anda

Salah satu permintaan yang paling kerap kami terima sepanjang tahun lepas ialah penambahan jumlah limit di dalam kedai Lot.my.

Pada masa ini, akaun Basic Lot.my menghadkan jumlah produk, kategori dan laman statik. Jumlah yang disediakan untuk akaun Basic sudah cukup bagi peniaga yang ingin memulakan perniagaan mereka. Namun bagi peniaga yang ingin terus maju dan menambah lebih jualan, akaun Premium adalah pilihan yang terbaik.

Penambahan had bagi akaun Premium adalah seperti rajah di bawah:


Kini dengan akaun Premium, anda boleh menyenaraikan sehingga 100 produk dengan 10 kategori berbeza. Dengan akaun Premium juga anda boleh menambah sehingga 10 laman statik dalam kedai anda.

Apa tunggu lagi, upgrade akaun anda ke akaun Premium harini ini dan nikmati lebih had limit untuk kedai anda.

3 comments:

ojah on January 11, 2011 at 11:34 PM said...

tak boleh ke ade akaun in between premium and basic tu?? aka RM20 jek ke?

bukan apa.. some SME tak banyak produk pun.. tapi nak jugak menikmati kemudahan kad kredit etc etc tuuu??

nk cuba2 ni.. sy jaga some SMEs kat belah pantai timur ni.. kalu ok, ingat nak rekemen jugak..

Akmal Akhpah on January 12, 2011 at 8:07 PM said...

terima kasih Ojah, cadangan yang menarik tu. Nanti kami akan pertimbangkannya. Terim kasih.

Nur said...

lot.my ada perancangan tak untuk menambah jumlah had senarai produk lebih dari 100 (unlimited product list)

Post a Comment