ad

Sunday, February 7, 2010


Labels:

How to Set Up a "Site Down for Maintenance"

You may want to "turn off" your online store when you are configuring the website. To do this, you need to enable the Maintenance Mode:.  In Maintenance Mode, a notification will appear on your store that lets visitors know it is down for maintenance. To make it enable, just follow this simple step.
  1. Go to Setting > Store.
  2. In Shop tab, find the Maintenance Mode at the bottom.
  3. By default, the no option is selected. To enable the Maintenance Mode, just select the yes option.
  4. Click the Save button.
  5. Now your store will be in Maintenance Mode. A notification as below will appear on your store.
  6. Once you're done working on your update, don't forget to "turn on" back your online store!

5 comments:

Anonymous said...

saya terlupa nak turn on semula
kini saya tak dapat masuk, bagaimana ?

Akmal Akhpah on May 5, 2010 at 5:53 AM said...

Walaupun tidak turn on semula, tetap boleh masuk ke kedai. Sila email ke tanya@lot.my untuk bantuan terus

Gdimikecrush on July 22, 2010 at 10:28 AM said...

sy terpikir .. knp nak buat maintainance mode sedangkan kite boleh buat adjustment di background masa store online. cume update seperti biasa .Kalau down for maintainance rugi nanti kalau kalau ada customer nak tengok . kan :)

http://maranello9.lot.my/

Suhaila Ismail on August 26, 2010 at 3:39 PM said...

dari semalam site saya down for maintainance. Saya dah tukar di setting tapi masih macam tu jugak. kenapa ya?

Anonymous said...

bagaiman saya nak dapatkan design cantik untuk lot saya seperti pengguna lot yang lain yang boleh memaparkan nama lot dan susunan pekara teratur di lot

Post a Comment